Türkiye ile Tunus İşbirliği Fırsatları

Ülkelerimiz arasında ticari iş birliği fırsatlarını araştırmak amacıyla Tunus Yatırım Ajansı (FIPA) yetkilileri ile 9 Mart 2015 Pazartesi günü saat 13:30’da “Türkiye ile Tunus İşbirliği Fırsatları’  konulu toplantı düzenlenecektir.

Tunus Ankara Büyükelçisi, Tunuslu bürokratlar ve farklı sektörlerdeki Tunuslu işadamlarının  katılacağı programda, karşılıklı iş fırsatları değerlendirilecek ve üyelerimizin ülke pazarları ile ilgili soruları yanıtlanacaktır.

Odamız hizmet binasında düzenlenecek toplantıya katılımlarınızı bekler, katılım gösterecek üyelerimizin en geç  6 Mart 2015 Cuma günü mesai bitimine kadar odamıza  (231 10 45, hatice.gorgulu@manisatso.org.tr ) bildirimde bulunulmasını rica eder, saygılar sunarız.