
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası ilk Meclis Toplantısı yapıldı. Fuar Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya yeni meclis üyeleri katıldı. Meclis toplantısı,en yaşlı üye olan Bülent Koşmaz’ın başkanlığında başladı. Tek gündem maddesinin yer aldığı Meclis Başkanlığı seçimini yapılacağı toplantıda, seçimin yürütülmesiyle ilgili sayım ve imza işleriyle ilgili bir başkan ve bir katip üye belirlendi. Açık oylama talebiyle Meclis Üyesi Mehmet Yılmaz ve Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı Özgür Yılmaz katip üye olarak seçildi.
Meclis Üyelerinin 63’ünün oy kullandığı seçimlerde 60 geçerli oy, 3 geçersiz oy kullanıldı. 3 oy ise boş kullandı. Yapılan sayım sonucun da Hayati Dulman 57 oy olarak Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni Meclis Başkanı olurken, yine 57’şer oy alan Banu Tatlıcıoğlu Sevimli ve Gültekin Aşçı Meclis Başkan Yardımcıslığına, Tarkan Kayhan ise Meclis Katipliğine seçildiler.
Seçimlerin ardında Meclis üyelerine teşekkür konuşması yapan Hayati Dulman, Manisa TSO'nun yeni meclis başkanı olarak yeni dönemde birlik ve beraberlik için olumlu çalışmalara imza atacaklarını söyledi. Başkan Dulman, kendise destek veren tüm meclis üyelerine teşekkür etti.