Ticaret Müşavirlerimizle Sektörel Elektronik Sohbetler - Senegal

03 Ekim 2023 Salı günü 14:00 -15:30 saatleri arasında Senegal'de görev yapmakta olan Salih Zeki ERDAL - Dakar Ticaret Müşavir Yardımcısı tarafından Dr. İhsan ŞAHİN - DEİK Türkiye Senegal İş Konseyi Başkan Yrd. - Sıla Teknoloji ve Sağlık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı, Mehmet Faruk BAŞTÜRK - Senegal MÜSİAD Temsilcisi - FKS Gıdalar Yönetim Kurulu Başkanı’nın konuşmacı olarak katılacağı “Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbet Toplantıları - Senegal - Senegal Pazarına Giriş” e-sohbet toplantısı gerçekleştirilecektir.

Söyleşi microsoft teams üzerinden gerçekleştirilecek olup; söyleşiye katılım linki https://dtybs.ticaret.gov.tr/e-sohbetler/takvim/detay/ticaret-musavirlerimizle-elektronik-sohbet-topla-8/ Bilgilerinize sunar, gereğini rica ederiz.

TOBB Uyum