01 Aralık 2022 Perşembe günü 14:00-15:30 saatleri arasında Çek Cumhuriyeti’nde görev yapmakta olan Berat DEMİRCİ CÖRÜT - Prag Ticaret Müşaviri tarafından Fatih KAR – Yönetim Kurulu Üyesi - Makine İhracatçıları Birliği , Ercan ASMAZ - İhracat Satış Müdürü – Dalgakıran Kompresör Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.’nin konuşmacı olarak katılacağı “Ticaret Müşavirlerimizle Sektörel Elektronik Sohbet Toplantıları - Çek Cumhuriyeti- Sektör: Otomotiv ve Yan Sanayi, Makine" esohbet toplantısı gerçekleştirilecektir.

Söyleşi microsoft teams üzerinden gerçekleştirilecek olup; söyleşiye katılım linki için ekte yer alan dosyayı açıp, üzerine tıklamanız yeterli olacaktır. Ekteki dosya içerisinde ayrı bir katılım linki bulunmamaktadır. Bilgilerinize sunar, gereğini rica ederiz.

EK