Ticaret Müşavirlerimizle Sektörel Elektronik Sohbet Toplantıları - Romanya

Ticaret Müşavirleri ve Ataşelerimizle Türk iş dünyasını bir araya getirmek üzere Ticaret Bakanlığı tarafından 'Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler' toplantıları düzenlenmektedir.

26 Mayıs 2022 Perşembe günü 14:00-15:30 saatleri arasında Romnaya’da görev yapmakta olan Sude GÜRCAN - Bükreş Ticaret Müşaviri , Mehmet Naci AKDOĞAN - Bükreş Ticaret Müşaviri , Aygün ESKİ - Köstence Ticaret Ataşesi tarafından Ömer SÜSLİ - (DEİK Türkiye-Romanya İş Konseyi Başkanı) - Balkanlar Yapı Market İth. İhr. Ltd. Şti. Firma Sahibi , Ahmet GÜLEÇ – Yönetim Kurulu Başkan Yrd. - İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhr. Birliği , Uğur YİĞİT – İş Geliştirme Müdürü - Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. , Gökhan SÖNMEZ - Genel Müdür – Visio Construction Works Srl.’nun konuşmacı olarak katılacağı “Ticaret Müşavirlerimizle Sektörel Elektronik Sohbet Toplantıları - Romanya- Sektör: Mobilya, Müteahhitlik-Teknik Müşavirlik" e-sohbet toplantısı gerçekleştirilecektir.

Söyleşi microsoft teams üzerinden gerçekleştirilecek olup; söyleşiye katılım linki için ekte yer alan dosyayı açıp, üzerine tıklamanız yeterli olacaktır. Ekteki dosya içerisinde ayrı bir katılım linki bulunmamaktadır.

Bilgilerinize sunar, gereğini rica ederiz.

EK