Türkiye ile Hindistan Arasında İmzalanan Mutabakat Zaptı Toplantısı Hakkında

Ülkemiz ile Hindistan arasında imzalanan Mutabakat Zaptı (MoU) çerçevesinde Hindistan'a haşhaş tohumu ihracatı online sistem üzerinden yürütülmekte olup, söz konusu sistemin işleyişine ilişkin olarak ihracatçı firma temsilcileriyle birlikte konuyla ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının katılım sağlayacağı bir toplantı düzenlenecektir.

Söz konusu Toplantı 17 Ocak 2022 tarihinde saat 14:00'da Ticaret Bakanlığı Söğütözü Yerleşkesi (Söğütözü Mah. 2176. Sk. No:63 06530 Çankaya/Ankara) 7. Kat Güzay Güldere Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecektir.

Bu itibarla, söz konusu toplantıya katılmak isteyen Odamız üyesi firma temsilcilerinin firma adı, unvan, isim ve iletişim bilgilerini 14 Ocak 2022 tarihi mesai bitimine kadar alper.karanfilci@manisatso.org.tr mail adresine iletmeleri hususunu bilgilerinize sunarım.