Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Sohbet Toplantısı

Ticaret Müşavirleri ve Ataşelerimizle Türk iş dünyasını bir araya getirmek üzere Ticaret Bakanlığı tarafından 'Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler' toplantıları düzenlenmektedir.

13 Ocak 2022 Perşembe günü 14:00-15:30 saatleri arasında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde görev yapmakta olan Hayrettin YÜCEL - Lefkoşa Ticaret Başmüşaviri , Eyüp GÖNÜLTAŞ - Lefkoşa Gümrük Müşaviri , Eylem VAYVADA DERYA - Lefkoşa Hazine ve Maliye Müşaviri tarafından Nazım HİKMET - DEİK-Türkiye KKTC İş Konseyi Başkanı – Grand Thornton/Eren Bağımsız Denetim Ymm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı , Mahmut KELEŞ - DEİK-DTİK Avrupa Konseyi Üyesi ve DTİK KKTC Koordinatörü - Keşel Muhasebe Yetkili Muhasip Murakıp , Ramazan GÜNDOĞDU - Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkan Vekili ve MÜSİAD KKTC Şube Başkanı - Shipyard Famagusta Ltd. Firma Sahibi’in konuşmacı olarak katılacağı “Lefkoşa Temsilcimiz İş Dünyamızla Buluşuyor" e-sohbet toplantısı gerçekleştirilecektir.

Söyleşi microsoft teams üzerinden gerçekleştirilecek olup; söyleşiye katılım linki için ekte yer alan dosyayı açıp, üzerine tıklamanız yeterli olacaktır. Ekteki dosya içerisinde ayrı bir katılım linki bulunmamaktadır.

Bilgilerinize sunar, gereğini rica ederiz.

EK