Dijital İşyerlerinde Çalışan Verimliliği Arttırma Çalıştayı Hakkında

Asya Verimlilik Teşkilatı (AVT) tarafından 23-25 Şubat 202 tarihlerinde çevrimiçi olarak “Dijital İşyerlerinde Çalışan Verimliliğini Artırma” konulu çalıştayın düzenlenmesi planlanmaktadır.İngilizce dilinde yapılacak olan söz konusu çalıştay hakkında bilgi, program ve başvuru formu (biodataform) ekte sunulmakta olup, katılmak isteyen adayların başvuru formunu eksiksiz doldurarak 28 Ocak 202 tarihine kadar Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na (gozde.bosnali@sanayi.gov.tr) iletilmesi gerekmektedir.

Ülkemizin AVT koordinasyon çalışmaları Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesinde yürütülmekte olup, AVT faaliyetleri ve düzenlenen etkinliklerle ilgili ayrıntılı bilgilere https://sanayi.gov.tr/merkezbirimi/92d9c73bddbb/asya-verimlilik-teskilati adresinden ulaşılabilmektedir. Konuyu bilgilerinize sunar, gereğini rica ederiz.

EK