Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Yılmaz’dan Yeni Yıl Mesajı

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, yayımladığı yeni yıl mesajında 2022’in insanlığın barış içinde yaşadığı, sağlık, mutluluk, bolluk, bereket, kardeşlik, huzur içinde geleceğe umutla baktığı bir yıl olmasını diledi.

Başkan Yılmaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Sanayisiyle, tarımıyla, ticaretiyle, turizmiyle, hizmetler sektörüyle her alanda istihdamın güçlü bir şekilde desteklenmesini umut ettiğimiz 2022 yılının ülkemize milletimize ve elbette ki yatırıma üretime ve istihdama yönelecek olan iş dünyamıza hayırlı olmasını diliyorum.

2022'de küresel ekonomide toparlanma öngörüsü daha da ağırlık kazanmaktadır. Elbette bu toparlanmalar bölgeler ve ülkeler arasında farklılık gösterebilecektir.

Ancak inanıyorum ki; bütün dünyayı sarsan pandemi ve ekonomik sorunların altından yine el ele vererek birlik ve beraberlik içerisinde kurtulmak için gayret göstereceğiz.

Odamız, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada ufkun ötesini görerek yeni projeler üretmeye devam edecektir.  Bizler, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Manisa’nın kalkınma yolculuğuna destek vereceğiz.

İnşallah 2022 yılında hep beraber güven ve istikrarlı bir sürece ulaşacağımızı umut ediyor, bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın üyelerimize iş dünyamıza milletimize hayırlı olmasını temenni ediyor 2022 yılının sağlık huzur ve mutluluk dolu bir yıl olmasını diliyorum.”