TÜRKSMD Bilgilendirme Semineri

7 Aralık 2021 Salı günü saat 14:00'te üst kuruluşumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Türk Patent ve Marka Kurumu ve Türk Sınai Mülkiyet Değerleme Mühendislik ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. iş birliğinde TÜRKSMD Bilgilendirme Semineri gerçekleştirilecektir.

Söz konusu seminerde, Türk patent ve marka kurumunun bir iştiraki olarak kurulan sınai mülkiyet (marka, patent, faydalı model) haklarıyla ilgili ön araştırma, değerleme ve danışmanlık hizmetleri veren TÜRKSMD’nin faaliyetleri anlatılacak, webinar sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplanacaktır.

Bahse konu seminere katılım ücretsiz olup, katılım linki ve program ekte tarafınıza sunulmaktadır. Konuyu bilgilerinize sunar, gereğini rica ederiz.

EK