Kongo Sohbet Toplantısı Hakkında

Ticaret Müşavirleri ve Ataşelerimizle Türk iş dünyasını bir araya getirmek üzere Ticaret Bakanlığı tarafından 'Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler' toplantıları düzenlenmektedir.

02 Aralık 2021 Perşembe günü 14:00-15:30 saatleri arasında Kongo’da görev yapmakta olan Yusuf BİÇER - Kinşasa Ticaret Müşaviri tarafından Mehmet Hilmi KAĞNICI - Seçkinler Metal Makina A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı - DEİK Türkiye-K.D.C. İş Konseyi Başkanı , Ahmet KAVAKLIOĞLU - Pamukkale Kablo San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı , Çağrı GÜÇLÜ - Çalık Enerji GES Projeleri Müdürü , Erion KUKA - Çalık Enerji Yenilenebilir Enerji Projeleri İş Geliştirme Müdürü’nün konuşmacı olarak katılacağı “Kinşasa Temsilcimiz İş Dünyamızla Buluşuyor" e-sohbet toplantısı gerçekleştirilecektir.

Söyleşi microsoft teams üzerinden gerçekleştirilecek olup; söyleşiye katılım linki için ekte yer alan dosyayı açıp, üzerine tıklamanız yeterli olacaktır. Ekteki dosya içerisinde ayrı bir katılım linki bulunmamaktadır. Bilgilerinize sunar, gereğini rica ederiz.

EK