İsveç Sohbet Toplantısı Hakkında

Ticaret Müşavirleri ve Ataşelerimizle Türk iş dünyasını bir araya getirmek üzere Ticaret Bakanlığı tarafından 'Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler' toplantıları düzenlenmektedir.

16 Kasım 2021 Salı günü 14:00-15:30 saatleri arasında İsveç’de görev yapmakta olan Betül AY - Ticaret Müşavir Yardımcısı tarafından Hasan ERENDEMİR - DEİK Türkiye - İsveç İş Konseyi Başkanı - Halsa Sweden Mobilya San. Tic. A.Ş. Genel Müdürü, Mehmet DERECİ – İş Geliştirme ve Operasyon Müdürü - Ekol Logistics AB, Alper ÖZKAN - Genel Müdür - Sera Food Scandinavia AB’nin konuşmacı olarak katılacağı “Stokholm Temsilcimiz İş Dünyamızla Buluşuyor" e-sohbet toplantısı gerçekleştirilecektir.

Söyleşi microsoft teams üzerinden gerçekleştirilecek olup; söyleşiye katılım linki için ekte yer alan dosyayı açıp, üzerine tıklamanız yeterli olacaktır. Ekteki dosya içerisinde ayrı bir katılım linki bulunmamaktadır.

Bilgilerinize sunar, gereğini rica ederiz.

EK