Santek Dijital Fuarı Hakkında

8 ile 10 Aralık 2021 tarihleri arasında online platformda ‘Sanayi ve Teknoloji (SANTEK) Dijital Fuarı’ gerçekleştirilecektir.

Bu yıl yedincisi düzenleneceği, sanayi ve teknolojideki tüm yeniliklere ev sahipliği yapacak olan Santek Dijital Fuarı, sanayi sektörünün, teknoloji odaklı firma ve kurumların buluşma noktası haline gelen ve iç- dış pazarlara erişimin etkili bir yolu olmaktadır. Santek Dijital Fuarı’nda eş zamanlı olarak “Savunma Sanayii Yerlileştirme Projesi” kapsamında, savunma sanayii ikili iş görüşmeleri de yapılabilecek.

Bunun yanı sıra 8 Aralık 2021 tarihinde Savunma Sanayi Başkanlığı ve tüm vakıf şirketlerinin katılımıyla “Savunma Sanayii İl Buluşması Etkinliği” de fiziki olarak düzenlenecek olup, yine eş zamanlı olarak “Match4Industry İkili İş Görüşmeleri Etkinliği” fiziksel ortamda ve online platformda gerçekleştirilecektir. Katılımcı firmalar, yurt dışındaki firmalarla B2B görüşmeleri yapabilecektir.

Bu kapsamda, 8-10 Aralık 2021 tarihleri arasında www.globalpiyasa.com adresi üzerinden gerçekleştirilecek olup, katılım hususunda bilgi ve gereğini rica ederiz.