Rf Başkortostan Cumhuriyeti İkili Görüşmeler

17 Kasım 2021 Çarşamba günü 13:00 ile 18:00 saatleri arasında İstanbul Polat Renaissance Bosphorous Otel (Beşiktaş) Balo Salonu' nda Başkortostan Cumhuriyeti Dış Ekonomik İlişkiler Bakanlığı ve İhracat Merkezi desteğiyle, ekte yer alan Başkortostan iş heyetinin, Türk firmalarla ikili iş görüşmeleri yapmak üzere etkinlik düzenlenecektir.

Rusya Federasyonu ile Türkiye Cumhuriyeti arasındaki ticari ve ekonomik ilişkilerin gelişmesine katkı sağlamak ve Başkortostan ile Türk iş dünyası arasında doğrudan temas sağlamak amacıyla Rusya Federasyonu'na bağlı olan Başkortostan Cumhuriyeti Lideri Radiy Habirov'un kararıyla,
2020 yılının Eylül ayında, İstanbul'da Başkortostan Daimi Temsilcilik Ofisi kurulmuştur. Söz konusu etkinlikte düzenlenecek ikili iş görüşmelerinin kayıt formu https://forms.gle/8jDycgXEzCaVAPRi9 linkinde yer almaktadır.

Bilgi ve gereğini rica ederiz.

EK