Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemine (U-ETDS) Bilgilendirme Semineri

Karayolu Taşıma Yönetmeliği çerçevesinde adlarına C2, C3, K1, K3, L1, L2, N1, N2, R1, R2, M1, M2, P1, P2, T1 ve/veya T2 yetki belgesi düzenlenmiş firmaların, faaliyetlerine ilişkin bilgilerini Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemine (U-ETDS), elektronik olarak veri eklemeleri/iletmeleri zorunlulukları kapsamında üst kuruluşumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği üyesi gerçek ve tüzel kişilerin bilgilendirilmesi amacıyla T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı himayesinde ve üst kuruluşumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ev sahipliğinde bölgesel elektronik toplantı webinar şeklinde 10 Kasım saat 14:00 ile 18:00 arasında gerçekleştirilecek olup aşağıda yer alan link üzerinden, katılım sağlanabilir. Bilgilerinize sunar gereğini rica ederiz.

Parola: 054111