Enerji Verimliliği Hakkında

Türkiye’deki KOBİ’lere yönelik TEBD Enerji Verimliliği Eğitimi; 21 Ekim 2021 tarihinde Türkiye-Avrupa Birliği İş Diyaloğu (TEBD) Projesi kapsamında; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (EUROCHAMBRES) tarafından Avrupa Birliği ülkelerindeki deneyimli uzmanlar ile iş birliğinde düzenlenecektir.

Etkinlik, enerji verimliliği konusunda farkındalık oluşturmak amacı ile Türkiye’deki Odalar için gerçekleştirilen TEBD Enerji Verimliliği Denetimi programının devamı niteliğinde düzenlenecektir.

TEBD enerji verimliliği eğitimi; KOBİ'lere enerjinin verimli kullanımından bahsederek nasıl daha rekabetçi konuma gelecekleri konusunda tavsiyelerde bulunacak, enerji verimliliğinin örnekleri, yasal gereklilikleri ve çok daha fazlası gündeme getirilecektir.

Çevrimiçi ve ücretsiz eğitim için başvuru linki aşağıda olup etkinlik boyunca Türkçe ve İngilizce simultane çeviri yapılacaktır.

Bilgilerinize sunar, gereğini rica ederiz.

EK