Go Global Go Virtual Etkinliği Hakkında

Hırvatistan Cumhuriyeti Büyükelçiliği, Hırvatistan Ekonomi Odası ve DEİK tarafından 22 Ekim 2021 tarihinde çevrimiçi olarak “GO GLOBAL - GO VIRTUAL!” B2B Toplantısı düzenlenecektir.

Hırvatistan'ın, son yıllarda özellikle altyapı, turizm, enerji sektörlerinde faaliyet gösteren firmalarımızın ilgisini artıran bir pazar olduğu, çevre pazarlara kolay erişiminden dolayı ticaret ve yatırımlar bakımından da önemli bir potansiyele sahip olduğu ifade edilmektedir. Bundan ötürü, firmalarımız için neredeyse her sektörde önemli fırsatların bulunduğu belirtilmektedir.Go Global Go Virtual platformunun, ikili firma görüşmeleri için faydalanılan bir platform olduğu bu nedenle Hırvat firmalar ile temasa geçmek isteyen üyelerimizin, bugünden itibaren söz konusu platforma ücretsiz bir şekilde kayıt yaptırarak, firma profillerini, faaliyet alanlarını girerek, Hırvat muhatap firmalara ulaşıp, ikili firma görüşmeleri yapabilecekleri belirtilmektedir.

Hırvatistan Cumhuriyeti Büyükelçiliği, Hırvatistan Ekonomi Odası ve DEİK tarafından 22 Ekim 2021'de düzenlenecek olan çevrimiçi B2B Toplantısı “GO GLOBAL - GO VIRTUAL!” etkinliği yapılacak olup kayıt için https://croatia-online-b2bmeetings.hgk.hr/ adresinden ulaşılmaktadır.

Bilgilerinize sunar, gereğini rica ederiz.