Akkuyu Nükleer Santrali İhaleleri Bilgilendirme Semineri

26 Ekim 2021 Salı günü saat 14:00’te internet üzerinden “Akkuyu Nükleer Santrali İhaleleri Bilgilendirme Semineri” gerçekleştirilecektir.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Akkuyu Nükleer Santrali A.Ş. işbirliğinde gerçekleştirilecek olan; “Akkuyu Nükleer Santral Projesinde İhalelerin Takibi ve Tedarikçi Olmak için Yapılması Gerekenler” konulu seminerde; projede yerli katkının artırılması açısından potansiyel Türk tedarikçilerin Akkuyu NGS Projesi ve ihale kurallarıyla ilgili bilgilendirilmesi ve ana yüklenici ile bir araya getirilmesi amaçlanmaktadır. Seminer sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

Söz konusu seminere ilişkin davet ekte sunulmakta olup, katılım hususunda bilgi ve gereğini rica ederiz.

EK