Engelli Eğitim ve İstihdam Çalıştayı Hakkında

16-20 Kasım 2021 tarihleri arasında Engelli Eğitim Kültür Sağlık Spor Vakfı tarafından Ankara’da “Engelli Eğitim ve İstihdam Çalıştayı” düzenlenecektir.

Engelli Eğitim ve İstihdam Çalıştay, Engellilerin Eğitim ve İstihdamları ile ilgili sorunları tüm tarafların katılımları ile tartışmak ve Engellilerin Eğitim ve İstihdamlarıyla ilgili 2020 yılından itibaren 5 yıllık yol haritasını çıkarmayı amaçlamaktadır. Çalıştayı; Engelli Eğitim Kültür Sağlık Spor Vakfı (Engelli Vakfı) yönetecek olup, Çalıştay sonunda katılımcıların öneri ve görüşler doğrultusunda Engellilerin eğitim ve istihdamıyla ilgili gelecek 5 yıl için yol haritası oluşturulacaktır.

Söz konusu çalıştay kapsamında hazırlanmış olan ve https://www.handicappedconference.org/ internet adresinde bulunan işveren anketine katkı sağlanması talepleri hususunda gereğini rica ederiz.