Türkiye - Almanya Jetco II.Dönem Toplantısı

13 Ekim 2021 tarihinde Türkiye-Almanya II.Dönem Ortak Ekonomi ve Ticaret Komitesi (JETCO) Toplantısı video konferans yöntemiyle gerçekleştirilecek olup söz konusu toplantıya yönelik hazırlık çalışmalarında yararlanılmak ve Mutabakat Zaptında yer almak üzere Türkiye-Almanya ticari ve ekonomik ilişkileri hakkında ele alınmasında fayda görülen konulara ilişkin bilgi notu talep edilmektedir.

Bu itibarla, Almanya ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konulara ilişkin görüşlerinizi içeren bir bilgi notunun en geç 24 Eylül 2021 Cuma günü mesai saati bitimine kadar alper.karanfilci@manisatso.org.tr mail adresine iletilmesi hususunu bilgilerinize sunarız.