Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri Hakkında

21-22 Eylül 2021 tarihlerinde online ortamda  Ticaret  Bakanlığı tarafından uygulanmakta olan ihracata  yönelik  destek  programlarının  ve  verilen  güncel  online  hizmetlerin  tanıtımı,  günümüz  dış ticaretine  ilişkin  bilgilerin  paylaşımı  amacıyla,  Türkiye  genelinde  her  yıl  düzenlenen  “Dış  Ticaret Bilgilendirme  Seminerleri’nin  Ege  Bölgesi  ayağı  bu  yıl  Ege  İhracatçı  Birlikleri  organizasyonunda gerçekleştirilecektir.

Online olarak gerçekleştirilecek seminere katılım ücretsiz olup; seminere katılmak  isteyen üyelerimizin  20  Eylül  2021  Pazartesi  günü  mesai  bitimine  kadar  http://eib.li/9A811 adresinden  kayıt yaptırmaları hususunu bilgilerinize sunarız.

Not: Katılım başvurusu yapıldıktan sonra  alper.karanfilci@manisatso.org.tr mail adresine  bilgi verilmesi ve  Seminer sonrasında değerlendirme formunun mail olarak tarafımıza ulaştırılmasını rica ederiz.

EK