Eurochambres Avrupayı Canlandırma Etkinliği

12-14 Ekim 2021 tarihleri arasında Üst kuruluşumuz olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın M.Rİfat Hisarcıklıoğlu’nun Başkan Vekilliğini yürüttüğü Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (EUROCHAMBERS) tarafından Avrupa’daki bütün yerel/bölgesel odaların davetli olduğu “Reviving Europe” adlı etkinlik düzenlenecektir.

Etkinliğin amacı; ekonomik toparlanmayı hızlandırmak, işletmelerin istediği Avrupa hakkında somut fikirler sağlamak ve katılımcılara Avrupa’nın zorlukları ve önceliklerini tartışma fırsatı sunmaktır. Birlik başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu 14 Ekim 2021’de 11.00-12.15 (TSİ) saatleri arasında “Komşuluk ve Genişleme” politikası kapsamında “Batı Balkanlar, Türkiye ve Doğu Ortaklığı ülkelerinde toparlanma için kilit faktörler” oturumuna katılım sağlayacaktır.

Etkinlik ve 3 gün boyunca yapılacak olan bütün oturumların dili İngilizce olup çeviri imkanı bulunmamaktadır. Etkinliğe https://chambers4eu.eu adresinden kayıt yapılabileceği hususunu bilgilerinize sunarız.