Endonezya Merkez ve Doğu Avrupa İş Forumu Hakkında

07 Ekim 2021 tarihinde 10:30-15:45 saatleri arasında (Türkiye saati ile) Endonezya Dışişleri Bakanlığı tarafından hibrit formatta "Endonezya - Merkez ve Doğu Avrupa İş Forumu" (Indonesia- Central and Eastern Europe Business Forum, INA-CEE) düzenlenecektir. (Endonezya Dışişleri Bakanlığınca Türkiye Avrupa ülkeleri arasında değerlendirilmektedir).

"Doing Business with Indonesia: Asia's Economic Power House" teması ile düzenlenmesi planlanan INA-CEE platformuna iş dünyasının katılımcı veya ziyaretçi olarak katılım sağlayarak iş ilişkilerinin kurulması, paydaşlarla iletişim sağlanması ya da kendi ürünlerinin tanıtımı için kullanılabilecektir.

Detaylı bilgi için organizasyon komitesi ile "ina-cee@kemlu.go.id" e-posta adresinden temasa geçilebileceği hususunu bilgilerinize sunarız.