Türkiye Kırgızistan İş Forumu

10-11 Eylül 2021 tarihlerinde Bişkek'te ağustos ayında yapılacağı duyurulan fakat ülkemizdeki doğal afetler nedeniyle ertelenen Türkiye-Kırgızistan Hükümetler arası Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 10. Dönem Toplantısı'nın gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

KEK Eş Başkanı Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay'ın bu vesileyle yapacağı Kırgızistan ziyareti kapsamında, 10 Eylül 2021 tarihinde Türkiye-Kırgızistan İş Forumu Bişkek'te düzenlenecektir.

Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımız ve Kırgız Cumhuriyeti Bakanlar Kurulu Başkanı Sayın Ulukbek Maripov'un teşrifleri ile gerçekleştirilmesi öngörülen İş Forumuna katılmayı arzu eden firma ve kurum temsilcilerinin 7 Eylül 2021, saat 12.00'ye kadar https://portal.deik.org.tr/KatilimFormu/1305/17316 linkinden kayıt oluşturmaları gerekmektedir. Detaylı bilgi için (Elnur Osmanov, DEİK/Türkiye-Avrasya İş Konseyleri Koordinatörü, Tel.: 0212 339 50 67, e-posta: eosmanov@deik.org.tr) ile iletişime geçilmesi hususunu bilgilerinize sunarız.