Pnömatik-Elektro Pnömatik-Otomasyon Atölyesi Mal Alımı İçin İhale Alımı

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Zafer Kalkınma Ajansı MEGDEP  Programı kapsamında sağlanan mali destek ile ‘Manisa  TSO’da  Otomotiv ve  Savunma  Sanayi  İçin  Eğitim  Seferberliği’ projesi  için    Pnömatik-Elektro  Pnömatik-Otomasyon  Atölyesi  Mal  Alımı  ihalesi  sonuçlandırmayı planlamaktadır.

İhaleye katılım koşulları, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren İhale Dosyası Merkez  Efendi  Mahallesi,  Mimar  Sinan  Blv  No:127,  Yunusemre  /  Manisa  adresinden  veya https://www.manisatso.org.tr/megdep.rar linkinden indirilebilmektedir.

Teklifler, 18/05/2021 tarihinde, saat 14:00’da ve Merkez Efendi Mahallesi, Mimar Sinan Blv No:127, Yunusemre / Manisa adresinde yapılacak oturumda açılacaktır.

Bilgilerinize sunarız.