İdari Para Cezaları ve İndirim Unsurları Eğitimi

1-2 Mayıs 2021 tarihlerinde 09:00-13:00 saatleri arasında ‘5510 Sk. 4/A Kapsamında Sigortalı Çalıştıran İşverenlerin Yükümlülükleri, İdari Para Cezaları ve İndirim Unsurları Eğitimi’ gerçekleştirilecektir.

TOBB UYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi tarafından gerçekleştirilen eğitimde, 5510 sayılı kanun kapsamında hizmet akdi ile sigortalı çalıştıran işverenlerin yasal yükümlülüklerini, herhangi bir müeyyideye muhatap olmadan ne zaman, nasıl ve ne şekilde yerine getirilebilecekleri, olası bir kusur hallerinde ne çeşit bir idari para cezasına, gecikme cezasına ve gecikme zammına muhatap olunabileceği ve bu cezaların indirim unsurlarından nasıl yararlanılacağı hususlarında bilgi verilecek olup, eğitimde katılımcılara soru-cevap imkânı verilecektir.

Katılım ücretinin 300 TL (KDV Dahil) olduğu söz konusu eğitime ilişkin detaylı bilgi ve kayıt linki ekte tarafınıza sunulmaktadır. Gereğini rica ederiz.
EK