Mhp Grup Başkanvekili Erkan Akçay Odamızı Ziyaret Etti

Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay ve beraberinde ki heyeti makamında ağırladı.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binasında gerçekleşen ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz ile bir araya gelen Akçay ve beraberinde ki heyet ülke gündemi, Manisa'nın sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ziyarette MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay’a, MHP İl Başkanı Ömer Baysal, Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, Yunusemre İlçe Başkanı Buğra Çelikkanat, İl Başkan Yardımcıları Mustafa Genç, Mustafa Karakaş, Emrah Kıvrak, Manisa Kent Konseyi Başkanı Ahmet Karadağ ve TÜRKAV Manisa Şube Başkanı Ali Yurddaş eşlik etti.

ERKAN AKÇAY; “HEP BİRLİKTE MANİSA İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın yapmış olduğu hizmetler hakkında hazırlanan sunumu izledikten sonra konuşan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay “Sayın Başkan Mehmet Yılmaz’ın Manisa Ticaret ve Sanayi Odası olarak ekonomiye ve Manisa sanayisine yaptığı faydalı bütün çalışmalarını takdirle izliyoruz. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası özellikle pandemi döneminde aldığı tedbirler ile Türkiye örnek bir kurum olmuştur. Mehmet Yılmaz görevinde son derece başarılı bir başkanımız. Başarılılarının devamını diliyorum. Bizler Ankara'da sizler de Manisa'da hep birlikte el ele vererek Manisa'mız için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

BAŞKAN YILMAZ; “ÜYELERİMİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇ İLE HİZMET VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekilli Erkan Akçay’ın yapmış olduğu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz; “MHP Grup Başkanvekili Sayın Erkan Akçay yapmış olduğu ziyaret ve kurumum adına sarf ettiği güzel sözler bizleri oldukça memnun etti. Öncelikle kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum. Yönetim kurulu arkadaşlarım ile birlikte ‘Ben değil biz’ felsefesi ile yola çıktık. Bu felsefe ile ayrım gözetmeksizin tüm üyelerimizin yanında olmaya çalışıyoruz. En üst derecede hizmet verme noktasında her geçen gün kendimizi geliştirmeye devam ediyoruz.

Malum ülke olarak zor bir süreçten geçtik. Geçmeye de devam ediyoruz. Pandemi döneminde üyelerimizden aldığımız güç ile hizmet vermeye devam ettik. Üyelerimizin yaşadığı sorunları çözme noktasında Ankara’da girişimlerde bulunduk. Bu zorlu süreçte üyelerimiz büyük bir özveri örneği göstererek pandemiye rağmen üretmeye ve ülkemize katma değer yaratmaya devam ettiler.  Sayın Akçay’ın da dediği gibi el ele verip Manisa için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.