Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Yılmaz’dan Yeni Yıl Mesajı

Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Yılmaz, yayımladığı yeni yıl mesajında 2021 yılının insanlığın barış içinde yaşadığı, sağlık, mutluluk, bolluk, bereket, kardeşlik, huzur içinde geleceğe umutla baktığı bir yıl olmasını diledi.

Başkan Yılmaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bırakıyor, umut ve beklentilerimizle yeni bir yıla giriyoruz. Maalesef 2020 yılında Covid-19 salgını ile karşı karşıya kaldık. Hepimiz çok zorlu bir süreç geçirdik ve geçirmeye de devam ediyoruz. Ülkemizi ve tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınının hem sosyal hem de ekonomik anlamda oluşturduğu sıkıntıların üstesinden gelmeye çalıştığımız, pandeminin gölgesinde geçen bu yılda; sevdiklerimiz, sağlık çalışanlarımız ve birçok vatandaşımız maalesef Covid-19 sebebiyle aramızdan ayrıldı. 2021 yılını umutla beklediğimiz bu günlerde aşı çalışmaları hakkında aldığımız müjdelerin sonucu en yakın zamanda sağlıklı günlere ulaşma inancıyla dileğimiz, yeni yılda pandemi sürecinden kurtulabilmektir.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası olarak biz üyelerimizden aldığımız güç ile salgının ilk gününden itibaren odamız bünyesinde en üst seviyede önlemler aldık. Dünya ve ülke ekonomilerinde üretim aşamalarının yeniden şekillendiği pandemi sürecinde, tüm kurum ve kuruluşlarla ortak çalışmalar gerçekleştirmenin yanında; üyelerimizin yaşaması muhtemel sorunlarına ve ekonomik risklere karşı tedbirlerimizi hızlıca alarak çalışmalarımızı sürdürdük.

Bilindiği gibi iş dünyasının istediği tek şey istikrardır.  İş dünyası olarak, sorunlarımız olduğu gibi, büyük umutlarımız ve hedeflerimiz bulunmakta. Olumsuzluklar, geleceğe umutla ve güvenle bakmamızı engellemeyecektir.  Biz sorumluluğumuzun bilincindeyiz. 2021 yılında ülkemizin ve güzel kentimiz Manisa’mızın daha aydınlık, huzurlu, istikrarlı ve ekonomik açıdan refah seviyesi yüksek günlere ulaşması hepimizin ortak temennisi.

Odamız, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ufkun ötesini görerek yeni projeler üretmeye devam edecektir.  Bizler, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Manisa’nın kalkınma yolculuğuna destek vereceğiz.

Yaptığımız her işte, ortaya koyduğumuz her projede ilimiz ve ülkemizin gelişmesine katkı vermeyi, daha çok üretmeyi, daha çok istihdam sağlamayı hedefledik.  2021 yılında da bütün enerjimizle yeni projeler üretmek, güzel ilimizi özlemini duyduğumuz zirvelere taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşünceler ile 2021 yılının öncelikle tüm dünyaya sağlık getirmesini temenni ediyor, başta Manisalı hemşerilerimizin ve camiamızın  yeni yılını kutlar, yeni yılının Manisa’ya,  ülkemize ve tüm dünya halklarına daha fazla Sağlık, sevgi, barış, huzur ve refah getirmesi temenni ederim.’