Arjantin Sohbet Toplantısı Hakkında

Ticaret Müşavirleri ve Ataşelerimizle Türk iş dünyasını bir araya getirmek üzere Ticaret Bakanlığı tarafından 'Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler' toplantıları düzenlenmektedir.


03 Aralık 2020 Perşembe günü 14:00-15:30 saatleri arasında Arjantin’de görev yapmakta olan Ticaret Müşaviri Biray KUŞ tarafından Nüket KÜÇÜKEL EZBERCİ –Güven Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı- (DEİK Türkiye- Arjantin İş Konseyi Başkanı), Cem BAŞARAL – Beko Portekiz ve Latin Amerika Ticari Direktörü, Uğur Timur KAYA - Kayalar Bakır Alaşımları Genel Müdür Yardımcısı’nın konuşmacı olarak katılacağı "Buenos Aires Temsilcimiz İş Dünyamızla Buluşuyor" esohbet toplantısı gerçekleştirilecektir.


Söyleşi microsoft teams üzerinden gerçekleştirilecek olup; söyleşiye katılım için https://dtybs.ticaret.gov.tr/e-sohbetler/takvim/detay/arjantin-temsilcimiz-is-dunyamz-ile-bulusuyor/ adresinden kayıt olmanız gerekmektedir. Bilgilerinize sunar, gereğini rica ederiz.

Diğer Duyurular
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği
Ticaret Bakanlığı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı
Balo
TOBB Uyum
Zafer Kalkınma Ajansı
Kosgeb
KGF
Eurochambres
İcc
Beceri 10
Tepav
Rekabet Kurumu
TSE
Gümrük ve Truzim işletmeleri
Celal Bayar Üniversitesi
TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi
İktisadi Kalkınma Vakfı
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği
Türk Patent Enstitüsü
Manisa Savunma Sanayi Teknoloji Geliştirme Kümesi
Sanal Ticaret Akademisi
Kolay İhracat Platformu Hakkında
Türkiye'nin İlan Portalı