Pazara Girişte Dijital Faaliyetlerin Desteklenmesi Hakkında

Koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle hizmet sektöründe faaliyet gösteren firma, kurum ve kuruluşlar üzerindeki oluşan olumsuz etkilerin azaltılması ve mevcut ihraç pazarlarımızın korunması için ticari faaliyetlerde dijital pazarlama yöntemleri önem taşımaktadır.

Bu itibarla, 2641 sayılı Döviz Kazandırıcı Hizmet Sektörlerine yönelik “Pazara Girişte Dijital Faaliyetlerin Desteklenmesi” başlığı altında belirlenen destek kalemleri şartları ve belgelerine aşağıda verilen bağlantı adresinden ulaşılabileceği hususunu bilgilerinize sunarız.

Erişim Adresi: https://ticaret.gov.tr/hizmet-ticareti/doviz-kazandirici-hizmet-ticareti/destek-mevzuati-icerik/pazara-giriste-dijital-faaliyetlerin-desteklenmesi/pazara-giriste-dijital-faaliyetlerin-desteklenmesi