Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Yılmaz’dan “Kurban Bayramı” Mesajı

Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Yılmaz, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda Tüm İslam Aleminin Kurban Bayramı’nı kutladı.

Başkan Yılmaz mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Ülkemiz ve Milletimizin birlik ve beraberliğini pekiştiren, milli ve manevi duyguların zirveye ulaştığı, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı Kurban Bayramı’nı hep birlikte karşılamanın huzuru ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar; sevgi, paylaşma, dayanışma ve barış gibi insana en çok yakışan değerlerin bir arada yaşanması halinde, hayatın nasıl güzelleştiğini görmemize vesile olan; kırılan kalplerin onarılması, yapılan hataların affedilmesi, kardeşlik duygusuna yer vermemiz gerektiği konusunda bir kez daha düşünmemizi sağlayan çok özel günlerdir.

Ülke ve Millet olarak birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmemiz gereken bir dönemden geçiyoruz.

Ne yazık ki, içinde bulunduğumuz salgın süreci dolayısıyla bu bayramda da sosyal mesafeye dikkat etmeliyiz.  Alınan tedbirlerin önümüzdeki yıllardaki nice bayramlara sağlıklı bir şekilde ulaşmamız için gerekli olduğunu da unutmamalıyız.  Önemli olan bu zor dönemden sağlıkla çıkabilmemiz ve olumsuz süreci atlatabilmemiz. Hepimizin sağlığı için ziyaret ve kucaklaşmalarımızı fiziki olarak değil, uzaktan ama yürekten yapmalıyız.

Büyüklerimizle, akrabalarımızla, dostlarımızla sarılacağımız bayramlara ulaşma temennisiyle, ülkemizin, milletimizin, tüm İslam Aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, sağlık ve huzur içinde, birlik ve beraberlik dolu nice bayramlara ulaşmayı diliyorum.”