Türkiye - Çin 17.Dönem Kek Toplantısı Hakkında

Eşbaşkanlığını Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsar Pekcan ile Çin Halk Cumhuriyeti Ticaret Bakanı Zhong Shan tarafından yürütülen Türkiye- Çin Halk Cumhuriyeti (ÇHC) Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 17.Dönem Toplantısı 20 Şubat 2020’de Pekin’de gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

Çin Halk Cumhuriyeti ile ikili ticari ve ekonomik ilişkilerimizde varsa sorunlar ve çözüm önerileri ile KEK 17.Dönem Toplantısında gündeme getirilmesinde yarar görülen konulara , KEK 17.Dönem Toplantısı sonucunda imzalanması öngörülen Protokolde yer almasını talep ettiğiniz hususlara ilişkin görüş ve önerilerinizin en geç 16 Ocak 2020 Perşembe günü mesai bitimine kadar alper.karanfilci@manisatso.org.tr adresine iletmenizi rica eder, konuyu bilgilerinize sunarız.