Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı

06-09 Şubat 2020 tarihleri arasında Fuar İzmir’de Orion Fuarcılık A.Ş organizasyonu ile ‘Agroexpo Uluslararası Tarım  ve Hayvancılık Fuarı’ düzenlenecektir.

Bu yıl 15. si düzenlenecek olan ve tarım sektöründe ülkemizin en büyük, Avrupa’nın dört büyük tarım fuarlarından biri olan Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı ile katılımcılar, gıda katkı ve yardımcı maddeler, soğuk oda soğutma sistem ve teknolojileri, tohum, fide, fidan ve bahçecilik, gübre, zirai ilaçlar, seracılık ve seracılık ekipmanları, sulama alet, makina ve sistemleri, organik tarım sektörü, tarımsal kimya ürünleri, meteorolojik ölçüm sistemleri, toprak ölçüm sistemleri, ambalaj sektörü ve en yeni teknolojileri tanıma imkanı sunacaktır.

Ayrıca, Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı' nın 15. yılına özgü olmak üzere fuarda bir hol yöresel ürünler holü haline dönüştürülmüş olup, ülkemizin tüm illerinden başta valilikler olmak üzere kaymakamlıklar, belediye başkanlıkları kooperatifler, birlikler önderliğinde yöresel ürünler standı kurulacak olup, ülkemizde ve uluslararası platformda ticaret potansiyeli yaratılacaktır.

Bahse konu fuarda stant alarak ürünlerini sergilemek isteyen üyelerimizin, https://www.agroexpo.com.tr/ adresinde yer alan fuar katılım formunu doldurmaları gerekmektedir.

Bilgilerinize sunar, gereğini rica ederiz.