Atık İthalatı Çalıştayı

10-13 Kasım 2019 tarihleri arasında Antalya Belek Maritim Pine Beach Resort Hotel’de ‘Atık İthalatı Çalıştayı’ düzenlenecektir.

Atık ithalatı ile ilgili uygulamaların güçlendirilmesi ve ilgili paydaş gruplarla bilgi alışverişinde bulunulması, aynı zamanda Çevrenin Korunması Yönünden Kontrol Altında Tutulan Atıkların İthalat Denetimi Tebliği ile ilgili yapılacak iş ve işlemlerin müzakere edilmesi ve atık ithalatına ilişkin alınacak kararların değerlendirilmesi amacı ile düzenlenecek olan bahse konu çalıştaya ilişkin program ve detaylı bilgi ekte tarafınıza sunulmakta olup, Atık İthalatı Çalıştayı’na katılmak isteyen üyelerimizin http://tucev.org/duyuru/atik-ithalati-calistayi adresinden kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Bilgilerinize sunar, gereğini rica ederiz.

EK