Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Yılmaz’ın Yeni Eğitim Öğretim Dönemi Mesajı

2019 – 2020 eğitim-öğretim yılında, yarınlarımız olan çocuklarımızın yeni başarılara imza atarken verimli bir öğretim yılı geçirmelerini diliyor; öğrencilerimizi geleceğe hazırlayarak onları nitelikli bireyler olarak yetiştiren değerli öğretmenlerimize, nice başarılara tanıklık edeceklerine inanıyor, çocuklarımızın özgüvenlerini kazanmalarına katkı sağlayan kıymetli velilerimizin de huzurlu ve güzel bir yıl geçirmelerini temenni ediyor, sevgi, saygı ve başarı dileklerimi sunuyorum.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de belirttiği gibi, “Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz.”

Bu duygu ve düşüncelerle, 2019-2020 Eğitim-Öğretim Dönemi’nin öğretmenlerimize, idarecilerimize, eğitim çalışanlarımıza, öğrencilerimize ve kıymetli ailelerimize hayırlı olmasını diliyorum.