Seafood Expo Global - Global Su Ürünleri Fuarı

İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği'nden alınan bir yazıda; Brüksel/Belçika'da, 21-23 Nisan 2020 tarihleri arasında düzenlenecek olan Seafood Expo Global - Global Su Ürünleri 2020 Fuarı'na yönelik olarak, İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği'nce, 16. kez Türkiye Milli Katılımı organize edilmesinin planlandığı ifade edilmektedir.

2020 yılında 28'ncisi düzenlenecek olan Global Su Ürünleri Fuarı, su ürünleri sektöründe dünyanın en önemli fuarı olarak kabul edilmekte ve her yıl 1.800'ün üzerinde katılımcıya ev sahipliği yapmakta olduğu belirtilmektedir.

2019 yılında, Türkiye Tanıtım Standı da yer alan fuarda; muhtelif deniz ürünleri üreticisi ve ihracatçısı 14 Türk firmasının, yaklaşık 600 m2'lik alanda, Türkiye Milli Katılımı ile, "Turkey: The Dreamland of Seafood” ve "Turkey: Discover the Potential” konseptiyle Türkiye adına yakışır bir ortamda ürünlerini ziyaretçilere sunma imkanı bulduğu ifade edilmektedir.

Bahse konu fuara ilişkin çalışmaların sağlıklı olarak yürütülebilmesi amacıyla, konstrüksiyon ve kiralanacak alan tespitinde kullanılmak üzere, fuara başvuruda bulunmayı planlayan firmaların, 29 Ağustos 2019 Perşembe günü mesai saatleri bitimine kadar kaç metrekareyle katılmak istediklerine ilişkin aşağıda belirtilen ön başvuru formunu doldurarak, İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği 0 212 454 05 01-02 numaralı faksına veya suurunleri@iib.org.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

Bilgi için irtibat:
Su Ürünleri Sektör Şubesi