Manisa Tarım Ürünleri İşleme İhtisas OSB Projesi Onaylandı

Zafer Kalkınma Ajansı'nın (ZEKA) 2019 yılı 7. Yönetim Kurulu Toplantısı, Uşak’ta gerçekleştirildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Yılmaz’ın katıldığı toplantıda odamızın hazırlamış olduğu ‘Manisa Tarım Ürünleri İşleme İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’ projesi ZEKA yönetimi tarafında kabul edildi.

Merkezi Kütahya'da olan ve Afyonkarahisar, Manisa, Uşak illerini de kapsayan Zafer Kalkınma Ajansı'nın 2019 yılı 7. Yönetim Kurulu Toplantısı Uşak’ta gerçekleştirildi. Ulubey Kanyonları Cam Teras’ta gerçekleştirilen toplantıya Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Yılmaz, Manisa Valisi Ahmet Deniz, Uşak Valisi Funda Kocabıyık, Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, ve diğer yönetim kurulu üyeleri katıldı. Uşak Valisi Funda Kocabıyık, toplantı öncesi dönem başkanlığını Manisa Valisi Ahmet Deniz’den devraldı. Uşak Valisi Funda Kocabıyık’ın konuşmalarının ardından gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

‘MANİSA TARIM ÜRÜNLERİ İŞLEME İHTİSAS ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’ PROJESİ KABUL EDİLDİ

Zafer Kalkınma Ajansı'nın 2019 yılı 7. Yönetim Kurulu Toplantısı’nda odamız tarafından Zafer Kalkınma Ajansı’nın 2019 yılında fizibilite desteği programı kapsamında sunulan, ‘Manisa Tarım Ürünleri İşleme İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Fizibilite Raporu adlı proje görüşüldü. Oldukça beğenilen proje ZEKA yönetim kurulu tarafından onaylandı. Böylelikle onaylanan bu proje ile Manisa yeni bir OSB’ye daha kavuşacak.

BAŞKAN YILMAZ; “TARIM ÜRÜNLERİ İŞLEME İHTİSAS OSB’Yİ KURMANIN HAKLI GURURUNU YAŞAYACAĞIZ”

Tarım Ürünleri İşleme İhtisas OSB projesi hakkında konuşan yönetim kurulu Başkanımız Mehmet Yılmaz; “Zafer Kalkınma Ajansı’nın Yönetim Kurulu Toplantısında Projemiz değerlendirildi. Değerli yönetim kurulu üyeleri projemizi beğenerek onayladılar. Daha yolun başındayız. Bundan sonraki süreçte Zafer Kalkınma Ajansı’nın hibe desteği ile fizibilite raporu hazırlanacak. Bununla birlikte Manisa Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu projeye ışık tutan yol gösteren taraf olacağız. Tüm paydaşlarımız ile fizibilite raporu doğrultusunda tarım ürünleri işleme ihtisas OSB’yi kurmanın haklı gururunu yaşayacağız. Manisa’mıza hayırlı olsun” dedi.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKİLDİLER

Toplantı sonrası Başkan Yılmaz ve diğer yönetim kurulu üyeleri Uşak’ta yer alan ve dünyanın en büyük ikinci kanyonu olan Ulubey Kanyonu'nda incelemelerde bulundu. Cam terası gezen Zafer Kalkınma Ajansı yönetim kurulu üyeleri hatıra fotoğrafı da çektirdi.