8.TET Ar-Ge Proje Pazarı Etkinliği Hakkında

30 – 31 Ekim 2019 tarihinde İstanbul Kongre Merkezi’nde Elektrik ve Elektronik İhracatçıları Birliği tarafından elektrik, elektronik ve bilişim sektörlerinde yüksek katma değerli üretim yapılabilmesi, ihracatın sürdürülebilir kılınması ve Üniversite – Sanayi İşbirliği kültürünün yaygınlaştırılması amacıyla “8.TET Ar-Ge Proje Pazarı” etkinliği düzenlenecektir.

Akıllı Şehirler teması altında, Akıllı Binalar, Akıllı Enerji, Akıllı Sağlık ve Medikal, Akıllı Ulaşım ve Ulaşım Araçları, Diğer Akıllı Uygulamalar olmak üzere 5 kategoride proje başvuruları alınacak olup, TET-Ar-Ge Proje Pazarı’na başvuran projelerden ön değerlendirmeyi geçecek tüm projelere ücretsiz stantlarda sergi imkanı verilecek olup, ön elemeyi geçen projeler danışmanlık desteklerinden faydalanarak, yatırımcılar, üniversiteler, teknoparklar, iş adamları ve sanayiciler gibi girişimcilik ekosisteminin farklı paydaşları ile bir araya gelme imkanı yakalayacaklardır.

Ayrıca, dereceye giren tüm projelere toplamda 187.500 TL ödül dağıtılacaktır. Projeye son başvuru tarihi 31.07.2019 saat:17:00 olup proje başvuruları www.tetprojepazari.org adresinden yapılabilmektedir.

Katılımlarınızı bekler, saygılar sunarız.