Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu 1. Ekonomi Konferansı

6 Temmuz 2019 tarihinde 10:00-15:00 saatleri arasında Kıbrıs Golden Tulip Lefkoşa Otel’de ‘Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu 1. Ekonomi Konferansı’ düzenlenecektir.

Türkiye- KKTC Ticaret Odası Forumu ev sahipliğinde gerçekleşecek olan konferansın açılış konuşmaları, Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuar Oktay, KKTC Başbakanı Sayın Esin Tatar, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Kıbrıs Türk Ticaret odası Başkanı Turgay Deniz tarafından yapılacaktır.

Türkiye ile KKTC arasındaki karşılıklı ticaret ve yatırım ilişkilerinin gelişimine destek olmak amacıyla çalışmaların yürütüleceği konferans kapsamında, KKTC'de iş yapma fırsatları ve yatırım ortamına ilişkin sunumların yanı sıra, eğitim, turizm, tarım, bilişim teknolojileri ve lojistik sektörlerinde iş görüşmeleri düzenlenecektir.

Bahse konu konferansa katılım ücretsiz olup, katılmak isteyen üyelerimizin 27 Haziran 2019 Perşembe günü mesai bitimine kadar http://anketor.tobb.org.tr/anketGoster.aspx adresinde yer alan başvurumu formunu doldurmaları gerekmektedir.

Konuyu bilgilerinize sunar, gereğini rica ederiz.