2. Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi

19-21 Eylül 2019 tarihleri arasında Ankara Ticaret Odası Congresium International Convention & Exhibiton Center’da ‘2. Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi’ düzenlenecektir.

Anadolu’dan Dünyaya temasıyla bu yıl ikincisi düzenlenecek olan zirve ile coğrafi işaretlerin kırsal kalkınmaya sağlayacağı faydalar konusunda farkındalık yaratılması ve yerel ürünlerin ticaretleştirilmesine yönelik işbirliği platformlarının oluşturulması hedeflenmiştir.

Ayrıca, Zirve kapsamında ürünlerini tanıtmak ve ticari işbirlikleri kurmak isteyen katılımcılar için 'Coğrafi İşaretli İhtisas Fuarı'nda, yerli ve yabancı uluslararası alım heyetleri ile ikili iş görüşmeleri (B2B görüşmeler) ve eğitim programları gerçekleştirilecektir.

2. Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi kapsamındaki, konferans programı, eğitim ve çalıştaylara katılmak isteyen üyelerimizin Zirve'nin web sitesi olan www.cografiisaretlerzirvesi.com adresi üzerinden online kayıt işlemi gerçekleştirmeleri, ikili iş görüşmelerine katılmak için ise ekte yer alan talep formunu doldurmaları gerekmektedir.

Gereğini rica ederiz.
EK