25.World Food Azerbaycan Uluslararası Gıda Sanayi Fuarı Hakkında

15 – 17 Mayıs 2019 tarihleri arasında Azerbaycan’ nın başkenti Bakü’de düzenlenecek olan 25. World Food Azerbaycan Uluslararası Gıda Sanayi Fuarı katılımcılarına Gıda, Yiyecek, İçecek, Tarım, Hayvancılık sektörlerinde geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır.

Her yıl düzenlenmekte olan World Food Azerbaycan Uluslararası Gıda Sanayi Fuarı, Gıda İşleme Teknolojisi, Gıda, Yiyecek, İçecek, Ambalaj, Plastik ve Kauçuk Teknolojisi gibi ana ürün gruplarında ziyaretçilerine en son trendleri takip etme fırsatı sunmaktadır.

World Food Azerbaycan Uluslararası Gıda Sanayi Fuarı, 2017 yılında yaklaşık 3.000 m²’lik alanda 7.000 ziyaretçinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Fuara ilişkin detaylı bilgiye https://iteca.az/ adresinden ulaşabilirsiniz.