Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Yılmaz Ramazan Ayının Başlaması Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı

Başkan Yılmaz mesajında, Ramazan’ın Oda üyelerine ve ilimize hayırlar getirmesini diledi.

On bir ayın sultanı olan Ramazan–ı Şerif’in, rahmet ve bereket ayı olduğunu ifade eden Başkan Yılmaz, “Ramazan; yardımlaşmanın, yoksula ve muhtaca uzanan ellerin arttığı, müstesna bir aydır.

Ramazan, birlik ve beraberlik duygularının yüceldiği çok önemli bir zaman dilimidir” dedi.

Yılmaz, “Ramazan’ın getirdiği manevi atmosferle dünyada yaşanan savaşların ve zulümlerin son bulmasını diliyoruz.  Bu mübarek günlerde acının ve gözyaşının, terörle büyük bir mücadele içinde olan ülkemizden uzak olması en büyük temennimizdir” diye konuştu.

Yılmaz mesajını şöyle sürdürdü: “Ülkemizin refah içinde olması ve hedeflerine ulaşması ancak bir ve beraber olmaktan geçmektedir. Birlik ve beraberlik içerisinde aşamayacağımız hiçbir engel bulunmamaktadır. Ramazan ayı, birlik ve beraberlik içinde bir millet olmamız için bizlere ayrı bir fırsat sunmaktadır.   Bu duygu ve düşünceler ile Ramazan’ın tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim.”