Yönetim Kurulumuz'dan Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi’ye Tebrik Ziyareti

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, Manisa TSO Meclis Başkanı Ümit Türek, Manisa TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Akın Saadettin Gezgin, Ali Karanfilci, Galip Berk, Mehmet Ali Altınkuş ve Genel Sekreter Filiz Kavaklı Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi’yi makamında tebrik ziyaretinde bulundular.

31 Mart yerel seçimlerinde Yunusemre halkının oylarıyla bir dönem daha  Yunusemre Belediye Başkanı seçilen Mehmet Çerçi’yi tebrik eden ve başarı dileklerini ileten Manisa Ticaret ve Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, ‘Bizler kurum olarak her zaman şehrimizin geleceğine katkı sağlamanın en önemli yolunun birlik ve beraberlik olduğunu vurguluyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren de hep ben değil, biz sloganıyla çalışmalarımızı sürdürdük. Bununda karşılığını yaptığımız projeler ile alıyoruz. Yunusemre Belediyemizle de yeni dönem de sıkı bir iş birliği içerisinde olacağımıza inanıyoruz. Çünkü şehrimize yapılacak, özellikle Yunusemre ilçemizde yapılacak çok büyük işlerin olduğunun bilincindeyiz. Bizler taşın altına elimizi koymaya hazırız. Ben bir kez daha halkımız oylarıyla bir dönem daha bu göreve layık görülen Başkanımız Mehmet Çerçi’yi tebrik ediyorum. Kurumumuz olarak her zaman ortak projelerin içinde birlikte yer alacağımızın bilinmesini istiyorum’ diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, yeni dönemde yapacağı projeler hakkında Manisa Ticaret ve Sanayi Odası heyetine bilgiler verdi. Başkan Çerçi, yeni dönemde Yunusemre ilçesine Cumhuriyetin yüzüncü yılında yüz projeyi kazandıracaklarını söyledi.