Polis Teşkilatımızın 174. Yıl Dönümü Kutlu Olsun

Manisa Ticaret ve Sanayii Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz Polis teşkilatının kuruluşunun 174. yıl dönümünü kutlayarak mesaj yayınladı.

Başkan Yılmaz mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Ülkemizde huzur ve asayişi sağlamada önemli bir role sahip olan polis teşkilatımız ülkemizin köklü kurumlarından biridir. Kurulduğu günden beri milletimizin huzur ve güvenliği için gece gündüz çalışan polisimiz görevini başarı ile yerine getirmektedir.

Kamu düzenini sağlayan polisimiz büyük bir özveri içerisinde terör örgütleri ile de kararlılıkla mücadele etmekte, bu mücadelesinde birçok fedakârlıkta bulunmaktadır.

Polisimizin, gelecekte de milletimizin huzur ve güvenliğini sağlayacağına, suç unsurları ve terör örgütleri ile yılmadan mücadele edeceğine yürekten inanıyorum.

Bu duygu ve düşünceler ile polis teşkilatımızın 174. yıl dönümünü en içten duygularımla kutluyor, şehit polislerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Görevi başında olan polislerimize görevlerinde başarılar diliyorum.’’