Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Yılmaz’dan Miraç Kandili Mesajı

‘Manevi duyguların en üst düzeyde olduğu, bereket bolluğunu yaşadığımız üç aylar içerisinde özel bir yeri olan Miraç Kandiline bir kez daha ulaşmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşamaktayız. Peygamberimiz iyinin, güzelin, adaletin doğruluğun rehberi olmuştur.

İnsanlık O'nun Miraç'ta vakıf olduğu ilahi sırlarla aydınlanmış, yine O'nun getirdiği ilahi prensiplerle doğru yolu bulmuştur.  Böyle bir Peygambere ümmet olmak bizler için şereflerin en yücesidir. Miraç, insanlığın kurtuluşu için gönderilen Sevgili Peygamberimiz (SAV)'in yaptığı mukaddes ve manevi bir yolculuktur. Böyle mübarek gün ve geceler, kendimizi yenilememiz, geçmişimizi muhasebe, geleceğimizi planlama ve ümitlerimizi tazelememiz için büyük bir fırsattır. Bu Mübarek gecede başta Miraç mucizesinin gerçekleştiği Mescidi-i Aksa topraklarının da bulunduğu İslam Coğrafyasının kan ve gözyaşından biran evvel kurtulması adına gerekenlerin yapılmasını temenni ediyorum. Kılınan namazların edilen duaların kabul olması dileğimle, tüm İslam Âleminin ve insanlığın barış ve huzur içerisinde olmasını diliyor, Miraç kandilinizi kutluyorum.