Prof. Dr. Haluk Görgün “Bir İdealden Gerçeğe Aselsan”ı Anlattı

Manisa Celal Bayar Üniversitesi  ve Manisa Teknokent işbirliği ile “Milli ve Yerli” temalı Manisa Teknoloji Konferansları kapsamında düzenlenen, Aselsan Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün’ün konuşmacı olduğu “Bir İdealden Gerçeğe Aselsan” konulu konferans  büyük bir ilgi ile takip edildi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Yılmaz’ın da yer aldığı Prof. Ümit Doğay Arınç Kültür Merkezinde gerçekleşen konferansa Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A. Kemal Çelebi, Manisa Vali Yardımcısı Ünal Çakıcı, Tirsan Kardan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tiryaki, Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Veli Oğuz,  Sipil Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Bayraktar, firmaların genel müdürleri, temsilcileri, öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.