Meclis Üyelerimize SGK’nın Yeni Teşvik ve Destekleri Anlatıldı

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın Şubat ayı meclis toplantısına konuk olan Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Yavuz Kurt, ‘İstihdam Seferberliği 2019’ kapsamında SGK’nın  yeni yılda uygulayacağı teşvik ve destekler konusunda Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyelerine bilgilendirmede bulundu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin ‘Burası Türkiye, burada iş var’ sloganıyla başlattığı ‘İstihdam Seferberliği 2019’ programı kapsamında Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Yavuz Kurt, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın konuğu oldu.

Manisa SGK İl Müdürü Yavuz Kurt, ekibiyle birlikte Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın Şubat ayı Meclis toplantısına katılarak SGK tarafından  2019 yılında yürürlüğe girerek uygulanacak teşvik destekler hakkında bilgi verdi. SGK İl Müdürü Kurt, SGK’nın geçmiş yıllarda uyguladığı teşvik ve desteklerin yanı sıra 2019 yılında hayata geçen yeni teşvik ve destekler hakkında Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın meclis üyelerini bilgilendirdi. Sigorta Prim Teşvikleri kapsamından sağlanan destekler, bu desteklerden faydalanılabilmesi aranan şartlar başta olmak üzere  SGK’nın sunduğu yeni teşvik ve destekler hakkında meclis üyelerini bilgilendiren Kurt, sunumunun son bölümünde meclis üyelerinden gelen soruları cevaplandırdı.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ümit Türek, meclis toplantılarında her ay bir konuğu davet etmeye özen gösterdiklerini belirterek, ‘Şubat ayı toplantımıza SGK İl Müdürümüzü konuk ettik. Kendilerine  katılımları için, bizlerle paylaştığı çok önemli bilgiler için teşekkür ediyorum. Devletimizin iş dünyasına yönelik birçok teşvik ve destekleri bulunmakta. Bizler zaman zaman bu teşvik ve destekler hakkına yeterli bilgi sahibi olamıyoruz. Sayın müdürümüz gerçekten bizlere çok önemli bilgiler verdi. İş dünyası temsilcileri olarak bu teşvik ve destek programlarından azami ölçüde faydalanmamız gerektiğini düşünüyor, Sayın müdürüme ve ekibine bir kez daha katılımları için teşekkür ediyorum’ dedi.