MAYFU 5. Kez Kapılarını Ziyaretçilerine Açıyor

Manisa’da ayakkabı sektörü temsilcilerini bir araya getiren Manisa Ayakkabı ve Moda Fuarı 17 Ekim Çarşamba günü  ziyaretçilerine kapılarını açacak. Bu yıl 5’incisi düzenlenecek olan fuarda 23 ayakkabı sektörü temsilcisi 2018 sonbahar-kış kreasyonlarını tanıtacak. Üreticiler, toptancılar, distribütörler, sektörel kurum ve kuruluşlar ile tasarımcıların katılacağı fuar sektörel olması nedeniyle vatandaşlara kapalı olacak. Fuar 20 Ekim Cumartesi gününe kadar sektör temsilcilerini ağırlayacak.

Fuarı yabancı ülkelerden sektör temsilcileri de  ziyaret edecek

Manisa Ayakkabıcılar Odası Başkanı Mehmet Akçin, Fuar öncesinde Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz’ı ziyaret etti. MAYFU’nun bu yıl 5’incisini düzenleyeceklerini belirten Başkan Akçin, ‘Başta Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın destekleri bu yıl fuarımızın 5’incisini düzenliyoruz. Fuara her yıl artan bir ilginin olması bizleri oldukça sevindiriyor. Bu yıl Fuarımızı yabancı ülkelerden sektör temsilcileri de ziyaret edecekler’ diye konuştu.

MAYFU’nun kısa bir geçmişi olmasına rağmen sektörde yer alan firmaların tercih etmeye başladığı fuarlar arasında yer aldığını dikkat çeken Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, ‘Bizler üyelerimizi yurt içi ve yurt dışı fuarlara katılımları konusunda destekliyoruz. Şehrimizde yapılan fuarlarında her zaman öncülüğünü üsteleniyoruz. Çünkü fuarla iş dünyasının kalbi haline gelmiş durumda. MAYFU’da geride bıraktığı 4 yıl boyunca sektörün ticaretini katkı sağlayan fuarlar arasında yerini aldı. Bu yıl da odamız olarak SNS Fuarcılık tarafından organize edilen Büyükşehir Belediyesi, MESOB, Ayakkabıcılar Konfederasyonu ve Manisa Ayakkabıcılar Odası ile birlikte Fuarımızın 5’incisini düzenleyeceğiz. Fuara katılım sağlayan sektör temsilcilerimiz için bol kazançlı bir fuar olmasını diliyorum’ dedi.