Ak Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı Odamızı Ziyaret Etti

Bilecik Milletvekili ve Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Selim Yağcı, Manisa programı çerçevesinde Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.  Ak Parti Manisa İl Başkan Yardımcıları Öner Gürsel ve Dilşat Ulaş’ın da yer aldığı ziyaret programında  Bilecik Milletvekili ve Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Selim Yağcı, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz ile bir araya geldi.

Türkiye’nin bir çok iline ziyaret ederek oda başkanları ile görüşmeler gerçekleştirdiklerini belirten Bilecik Milletvekili ve Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Selim Yağcı, bu ziyaretlerde kentin sorunları hakkında istişarelerde bulunduklarını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, Bilecik Milletvekili ve Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Selim Yağcı’ya Manisa’nın son ekonomik verileri ve sorunları hakkında bilgiler verdi. Bu ziyaretleri oldukça önemsediklerini dile getiren Başkan Yılmaz, ‘Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın yaklaşık 12 bin üyesi bulunmakta. Bu üyeler içinde bir çok farklı siyasi görüşü olan üyelerimiz var. Bu yüzden bizler her siyasi partiye eşit mesafedeyiz. Her partimize kapılarımız açık. İş dünyası olarak sıkıntılarımızı üst kuruluşumuz olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne iletiyoruz. Ancak, Ankara’dan gelen vekillerimiz ile de yaptığımız görüşmelerle de sorunlarımızı direk anlatma şansımız oluyor. Bu yüzden ziyaretleri için Sayın Vekilimize ve İl Başkan Yardımcılarımıza çok teşekkür ediyorum’ diye konuştu.