SunExpress’ten Odamız Üyelerine Avantajlar

25 Eylül 2018

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerine avantajlı fırsatlar sağlayan anlaşmalara bir yenisini daha ekledi. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, SunExpress Ege Bölge Satış Müdürü Eray Mert ile yaptığı görüşmede, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine, kurumsal sözleşmelerini çalıştıkları acenteleri üzerinden imzaladıktan sonra, özel iç ve dış hatlar da geçerli olacak kurumsal ayrıcalıklı uçuş imkanları sağlanması konusunda anlaşmaya vardı.

SunExpress Ege Bölge Satış Müdürü Eray Mert’i makamında ağırlayan Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, hava alanlarında ve de hava yolları şirketleri ile üyelerinin yaşadığı sorunları dile getirdi. İş insanlarının yurt içi veya yurt dışı seyahatlerde en çok yaşadıkları sorunların başında, özellikle son dakika tarih değişiklikleri nedeniyle ücret farklılıkları ve bagaj sorunlarının geldiğini belirten Başkan Yılmaz, “Oda üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda kurum ve kuruluşlarla avantajlı anlaşmaları hayata geçirmeye devam ediyoruz. Acenteleri ile kurumsal sözleşme imzalayan üyelerimiz bundan sonra SunExpress havayollarını tercih ederlerse iç hat uçuşlarında 5 kg fazla bagaj hakkı, uçuştan 12 saat öncesine kadar isim değişikliği, bilet iptali, iade ve varsa ücret farkı ödemek kaydıyla cezasız tarih değişikliği, 06-12 saat arası 50 TL karşılığında iptal ve varsa ücret farkı ödemek kaydıyla 50 TL karşılığında değişiklik hakkı bulunuyor. Bununla birlikte dış hat uçuşlarında da üyelerimizin yine 5 kg fazla bagaj, uçuştan 12 saat öncesine kadar isim değiştirme, uçuştan 48 saat öncesine kadar, iki uçuş arasında varsa fiyat farkı ödenerek cezasız tarih değiştirme hakları bulunuyor.

Bilet iadelerinde ise 48 saat öncesine kadar %50, 7 gün öncesine kadar %40, 7 günden fazla sürede %25 fiyat farkı ödemek suretiyle gerçekleştirebilecekler. Ben, SunExpress firması Ege Bölgesi Satış Müdürü Sayın Eray Mert’e de nazik ziyaretlerinden ve kurumumuza sağladığı avantajlı fırsatlardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.